Kødsovs!

Statsministeren Mette Frederiksen, vil ikke lave en afgift på kødproduktionen, som gør det dyrere for den enlige mor, når hun (moren) skal lave kødsovs til spaghettien til børnene.

Jamen det er da rørende. Men hvis den enlige mor skal på arbejde, så er den kollektive trafik blevet dyrere, meget dyrere. Kødsovs. Når den enlige mors teenagedatter vil besøge vennerne om aftenen, så er den lokale rutebil måske helt ophørt. Kødsovs. Når den enlige mors søn har det skidt og skal undersøges og evt. behandles i psykiatrien, så er der mange måneders ventetid. Kødsovs. Hvis den enlige mor nu arbejder med pleje af mennesker, måske som sygeplejerske, så er reallønnen faldende og arbejdet mere belastende. Kødsovs. Det er også blevet dyrt at varme boligen op. Kødsovs.

Det er godt, at tingene prioriteres. Kødsovs.